Weekoverzicht (33) Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

Ook tijdens de zomermaanden,in de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’,is café De Maatschappij hét podium op de woensdagavond voor de beste muziek. Maak je op 23 augustus klaar voor Dust Bowl Drifters: mooie bluegrass, country en folk in het hart van Scheveningen, met gevarieerde sets van uptempo nummers, tranentrekkende ballads en zoete vlotte vocale harmonieën. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gewoonlijk om 20.30 uur.

Café John’s Inn

Elke laatste zaterdag van de maand presenteert Popagenda Scheveningen ‘Live in de John’s Inn’. “Onze vijfkoppige band staat garant voor een avond heerlijke classics uit de sixties en seventies, die elke kroeg uit z’n dak laat gaan.” Was getekend: Midnight Rambler. Het enorme repertoire zorgt ervoor dat de muziekliefhebbers in de John’s Inn ieder nummer herkent en meezingt. Kortom: geen moment verveling op de dansvloer van het gezellige café in Scheveningen-Noord! Aanvang in de John’s Inn, Gentsestraat 38, op 26 augustus is 19.00 uur.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at theHarbour

Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50heeft zijn muziekpodium zaterdag 26 augustus om 16.30 uur gereed voor de geroutineerde rockband Pirates& Parrots, met onder andere Götz K.H. Cramer Bornemann, Andy Pormes en Rien Kanaar in de gelederen. Ook op zaterdag 26 augustus, maar dan op het podium van Rootz at theharbour, Dr. Lelykade 33, kun je om 21.30 uur genieten van de oneandonly Willem Bodhi!Zondag 27augustus vanaf 16.00 uur is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in theRootz’,met dit keer singer-songwriter Mirte.

De Pier

Een druk programma op De Pier komend weekend! Vrijdag 25 augustus start je natuurlijk om 16.30 met de borrel tijdens The Lighthouse DJ Collective, en op het bovendek in de zon, van 17.00 tot middernacht, ga je uit je dak bij de ‘Pop Up Disco’. Disco, Italo, soul, funk en house, live drums, met in de line-up Stijn on Drums, Niek ta Mère (PIP), DJ Cabo (Pop Up Disco) en Boy Boogie (Verne). Zaterdag 26 augustus proef je vanaf 14.00 uur de ‘summervibes’ van DJ LaoLao. Op zondag 27 augustus geniet je op zondagmiddag van pop, folk en Americana van de band Juneville. Aanvang: 14.00 uur.

The Shore

The Shore, Strand Noord 2A, is een surfschool en ontmoetingsplek met een eigen eetgelegenheid, waar duurzaamheid centraal staat in de bedrijfsvoering: zonnepanelen voor de elektriciteit, zonneboilers voor de warme douches en uitsluitend biologische producten. The Shore biedt een ontspannen mix van sportbeleving en cultuur met uitzicht op de golven en de voeten in het zand. Wat betreft live muziek zit je heel goed op zaterdag 26 augustus met ‘The Shore this is Summer – The Opening’!

Naast een hele dag vol met inspirerende lifestyle workshops, gratis surflessen voor 60-plussers en een gezellige markt, is de line-up in de avond er een om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van onder andere Ohm (een project van DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal!), Piñata,David Benjamin en RootsRising? Ja toch?! Het dagprogramma begint om 10.00 uur, voor de live muziek zorg je dat je er om 19.00 uur bij bent.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Op zaterdag 26 augustus, vanaf 20.30 uur, speelt de Amsterdamse singer-songwriterLaura Kits haar prachtige songsop het podium van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband HarbourLights.

 Beachclub Culpepper

Op zondag 27 augustus is Beachclub Culpepper, Zwarte Pad 60 aan het Noorderstrand, het decor voor de Bokito Big Band. 5 saxofoons, 5 trompetten, 4 trombones, toetsen, bas, slagwerk, gitaar en een geweldige zangeres brengen je iedere laatste zondag van de maand swingende jazzmuziek van 16.00 tot 18.00 uur.

Whoosah Beachclub

Dance- en strandliefhebbers zitten weer goed dit weekend bij Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66. Op zaterdag 26 augustus vanaf 19.00 uurin de serie ‘Kollektiv x Happening’, met in de line-up Red Shape, Oliver Sudden, SLOW FF, Ringo Jones en Odd_Mind b2b Digga (Kollectiv). Op de laatste dag van de zomervakantie, zondag 27 augustus, laten Ferro, Warren Fellow en Sandeep de dansvloer schudden zoals alleen zij dat kunnen in de serie ‘WhoosahBy Day’. Aanvang is om 14.00 uur.

Beachclub Indigo

Een broeierige zomeravond, ijskoude drankjes, dansen op je blote voeten, omringd door vrienden en liefde: dat is Son Mieux (Camiel Meiresonne) bij Beachclub Indigo aan het Zwarte Pad, Strandweg 65. In het voorprogramma speelt de rock-folkband St. Solaire. Het feest wordt helemaal legendarisch door de XL Afterparty met niet minder dan 100 Haagse DJ’s. Dit feest ga je niet missen!

Dok 28

In de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 28B, betekent de laatste vrijdag van de maand live muziek in Restaurant Dok 28! Op 25 augustus geniet je tijdens het eten van singer-songwriter Miel. Aanvang: 19.30 uur.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 23 augustus ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 26 augustusmet zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 26 augustus, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.

Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz