Weekoverzicht (38) Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

Van 13 september tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zitten muziekliefhebbers gebeiteld met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een duizelingwekkende mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren.

Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent.

Line-up woensdag 20 september: Indiefolksinger-songwriterDax en de talentvolle Haagse rockband Beyond the Moon. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gewoonlijk om 20.30 uur.

Muzee Scheveningen

In de serie ‘Friday Night Jazz’ staat niemand minder dan de Lilian Vieira op het sfeervolle podium van Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 90-92.

De veelgevraagde ZUCO 103-zangeres zingt regelmatig als gastsoliste met onder meer met het Metropole Orkest, Gideon van Gelder en Kraak & Smaak.

Zondag 24 september om 15.30 uur is je kans om haar Braziliaanse jazz te horen, te midden van de oud-Scheveningse museumstukken!

Lunchkamer Den Engel en Rootz at theHarbour

Op zaterdag 23 september speelt de formatie PagajaAcoustic blues, pop, rock, country en reggae op het gezellige podium van Lunchkamer Den Engel, aan de Willem de Zwijgerlaan 50.

Aanvang is 16.30. Ook op zaterdag 23 september, maar dan om 21.30 uur, staat de Vlaams-Haagse zanger-gitarist Jo de Roeck op het podium van Rootz at theHarbour, Dr. Lelykade 33.

Zondag 24 september vanaf 16.00 is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in theRootz’, met easy listening muziek van de singer-songwriterzusjes Saskia & Maaike Koele.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Zaterdag 23 september treedt het akoestische duo YourS op in Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Heerlijke genieten dus tijdens en na je diner. Aanvang: 20.30 uur.

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband HarbourLights.

The Fat Mermaid

Vrijdag 22september is het weer helemaal aan in The Fat Mermaid aan de strandweg 19.Afrobot&SatoshiYamamuramaken je gek met hun soul, funk, House en tropical sets! Aanvang is 19.00 uur.

De Pier

In de serieThe Lighthouse DJ Collectiveop De Pierbegin jij je weekend met de beste DJ’s en de vetste hits uit ’80, ’90 en ’00!Borrelen en dansen op vrijdag 22 september vanaf 16.30 uur dus.

Beachclub Indigo

Het is nog geen winter, maar toch is thema bij Beachclub IndigoAprès-Ski, tijdens de Indigo Summer Closing! Aan de Strandweg 65 kun je op vrijdag 22 septemberom 21.00 vol uit de startblokken met top-DJ’s, zoals Sunny Sjoerd, Mowgli en PhilouLouzolo.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

Op woensdag 20 september ga je een ouderwets avondje uit in RestaurantTasca, Ankerstraat 2. Tijdens het verorberen van je menu word je meegesleept in ‘An audiencewith Laurence Fish & Johnny Daly’. Jazz standards van de bovenste categorie!

Pianist Laurence Fish keert op zaterdag 23 septemberterug in Tasca, met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden.

Ook op zaterdag 23 september, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Max Guitar

Hét evenement dit jaar voor elke jazzliefhebber vindt plaats bij Max Guitar in de 2e Binnenhaven aan de Dr. Lelykade 12! In samenwerking met Jazzgitaarfabrikant Eastman, geeft Max Guitar donderdag 21 september vanaf 19.00 uur een avond gevuld met muziek, clinics en een ‘Q&A’ met de mensen van Eastman, over alles dat je ooit wilde weten van jazzgitaren.

Optredens zijn er van Ron lezer, Marutyri enMark Zandveld.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.

Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz