Politie doet inval Kolenwagenslag en houdt drugsdealer aan

Op vrijdag 22 september hield het Flexteam van het politiedistrict Den Haag-West een 50-jarige Hagenaar aan voor drugsdealen.

Ook werd een woning doorzocht aan de Kolenwagenslag. Daar namen agenten verdovende middelen in beslag. De politie doet nader onderzoek.

Naar aanleiding van een aantal meldingen startten de districtsrecherche en het Flexteam een onderzoek naar drugsdeals. Dit onderzoek leidde vrijdagavond naar de 50-jarige verdachte.

Agenten hielden hem aan toen hij zijn hond uitliet op straat. Een woning aan de Kolenwagenslag bleek ingericht als winkel voor de verkoop van verdovende middelen.

In de woning troffen agenten ruim 350 verboden pillen aan, 30 ponypacks cocaïne, ruim 100 joints en verder wat weed en hasj. De Hagenaar zit vast en wordt gehoord.

Gevonden drugs foto: politie

Drugsoverlast
De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen van drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt.

Heeft u het vermoeden dat er in uw buurt in drugs wordt gehandeld, meldt dit dan bij de  politie via 0900 – 8844. UIteraard kan dit ook anoniem. Als u anoniem wil blijven, geef uw informatie dan door  via Meld Misdaad Anoniem  0800 – 7000.

Flexteam
Het Flexteam Den Haag West wordt ingezet ter ondersteuning van de politieteams in het Den Haag-West en de (districts-)recherche met onder andere korte en gerichte acties bij veiligheidsproblemen zoals; drugsoverlast, woninginbraken, zakkenrollerij.

Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

7 Reacties op "Politie doet inval Kolenwagenslag en houdt drugsdealer aan"

Abonneren op
avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gast

Richard Dijk

Gast

John Kuyt en maar zeggen dat je aan het werk bent hahahah

Gast

John Anthonia jij weer hahhahah

Gast

Ssttttttt koppie dicht 😈😉

Gast

John Anthonia hahhahaha Jan ui

Gast

Hoe kan dat nou op scheveningen het is zo een net dorp

Gast

Altijd waar je het niet verwacht

wpDiscuz