Chat met de gemeente over Scheveningen-Dorp

Heeft u ideeën die de buurt prettiger, mooier, veiliger of socialer maken? Wilt u bijvoorbeeld meer groen, een opgeknapte speeltuin of activiteiten voor mensen die dat nodig hebben? Of heeft u een ander idee?

Meld u aan voor de chatsessie over Scheveningen-Dorp op woensdag 25 oktober.

Wat zou u doen als u een bedrag van € 50.000 zou kunnen besteden in Scheveningen-Dorp?

Chat hierover met andere bewoners op woensdag 25 oktober 2017 van 20.00 tot 21.00 uur. Meld u aan voor de chatsessie. Na aanmelding krijgt u een e-mail met een link waarmee u kunt inloggen voor de sessie.

Hoe werkt het?

Tijdens de chatsessie reageren bewoners op elkaars ideeën over de wijk. Begin november 2017 zijn de uitkomsten van de chatsessie bekend. De gemeente verwerkt de ideeën uit de sessie in haar plannen voor Scheveningen-Dorp.

Meld u hier aan voor de chat!
Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz