Patatpaleis moet na meer dan 30 jaar weg van de boulevard (VIDEO)

Na tientallen jaren dreigt het doek te vallen voor het Patatpaleis op Scheveningen. De gemeente wil het contract met de eigenaar opzeggen.

Er is in de toekomst geen plek meer voor hem. ‘Het Patatpaleis past niet in de herontwikkeling van het gebied’, aldus de advocaat van de gemeente Den Haag dinsdag tijdens een kort geding dat was aangespannen door de eigenaar van de snackbar.

Het Patatpaleis staat al 32 jaar aan het einde van de Strandweg, op een plek waar in de toekomst grote dingen moeten gaan gebeuren. Hier wordt Beachcity uit de grond gestampt. Dat is het epicentrum van de strandsporten. Met onder meer een groot hotel.

Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz