Groep de Mos gaat folderen tegen betaald parkeren Scheveningen

Om de inwoners van het Haven-, Geuzen- en Statenkwartier inzicht te geven in de stemverhoudingen bij het tot stand komen van betaald parkeren, gaat Groep de Mos de komende week folderen op Scheveningen.

“Er zijn partijen die ten onrechte de indruk wekken dat zij gestreden hebben tegen het invoering van betaald parkeren. Met deze folder willen wij laten zien hoe het werkelijk zit”, aldus Groep de Mos raadslid Arjen Dubbelaar, die stelt dat betaald parkeren alleen wenselijk is als er in meerderheid draagvlak voor is, de noodzaak er is en het parkeerprobleem na het invoeren van betaald parkeren ook daadwerkelijk opgelost wordt.

“Het merendeel van de bewoners en ondernemers zijn nu compleet verrast en hebben geen inspraak gehad bij de totstandkoming van dit parkeerbeleid. Dat moet anders!”

Groep de Mos hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 groot genoeg te worden om het beleid ten aanzien van betaald parkeren te herzien of te wijzigen. Dubbelaar:

“Dit alleen in nadrukkelijke samenspraak met bewoners en ondernemers. Die roepen wij dan ook massaal op om ons te voorzien van suggesties en tips via scheveningen@groepdemos.nl”.

Deel dit artikel!

Reageer op dit artikel

106 Reacties op "Groep de Mos gaat folderen tegen betaald parkeren Scheveningen"

Abonneren op
avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gast

Geld dat ook voor duindorp

Gast

Joi, de meeste hebben al een vergunning aangevraagd.

Gast

Wij betalen al .Dus ?

Gast

Had ook voor duindorp gedaan

Gast

Helpt dat dan, dat folderen?

Gast

Wat een stel leipen. Klikspaan spelen, hun wel in overleg met de bewoners? Ik heb ze niet gezien hoor. Als je totaal overrompeld ben door het betaald parkeren weet ik niet onder welke steen je het laatste jaar hebt gezeten.Dan heb je ook die enorme optocht gemist van Groep de Mos met duizenden mensen haha.

Gast

alle duindorpers parkeren bij ons wijk omdat ………

Gast

Hoe kom je daar nou bij sinds de invoering van het betaald parkeren in duindorp kan ik altijd men auto kwijt al die busjes en campers zijn weg nu altijd plaats en ik betaal ook parkeergeld

Gast

niet alleen denken aan betaald parkeren ook is aan korting op houderschapsbelasting en precario (proviciale kosten) rechten voor de auto afschaffen en de berekeningen voor de auto via de OZB 1e auto gratis en 2e auto 76 euro

Gast

En meneer denk u dan ook echt dat de parkeerdruk zal gaan verminderen met wat u nu zegt..

Wat u nu zegt.. hmm
Staat u ook altijd met uw gekookte eitje langs de weg als de strooiwagen langs komt rijden?
Zeker een 2e auto..

Voor niets gaat de zon op!

Gast

Nee in de gang staan te blaffe om een hond uit te sparen🤣🤣

Gast

Wat een onzin, de mensen die tegen zijn hebben of meer dan 1 auto per adres of zeuren om het zeuren

Gast

Dat folderen waarom er staan alleen auto’s van hotel gasten en personeel en polen laat ze lekker invoeren dat betaald parkern poppekast groep de mos

Gast

Lekker invoeren, dat betaald parkeren. Ik heb de vergunning al aangevraagd voor mijn ene autootje.

Gast

Geen garantie voor een parkeerplek na 17.00 uur.

Gast

Vissershavenstraat staat voor 50% vol met 2e auto’s uit de omliggende straten waar wel betaald parkeren geldt!?
Wel vind ik dat door de gemeente veel beter gecommuniceerd had mogen worden! Het is schandalig hoe dit tot stand is gekomen en vraag me af en toe best wel eens af waarom ik ook nog eens wegenbelasting moet betalen! Autorijden, het blijft de melkkoe van de regering!!

Gast

Daarom Joop van Toorn, bij mij in de straat dus ook. En dan nodig de nodige campers en bedrijfswagens.

Gast

Kim ter info

Theo
Gast

Deed hij dat voor duindorp ook dan

Gast
Gast

Folderen…. welkom in 1995

Hans Velthuizen
Gast

Hij wil alleen laten zien welke partijen voor waren en welke tegen. Eigen belang dus.

Gast

Laat Richard de Mos en zijn consorten er liever voor zorgen dat er meer maatwerk nodig is binnen het betaald parkeerregime!! En!! Dat mensen met al een vergunning op scheveningen straks ook de nieuwe gebieden in mag en vice versa!!! Zou meer nut hebben dan flyeren

Gast

Het was een late avond, maar ben er van overtuigd dat jij de vergadering op 05-10 hebt gezien. Mijn motie om vergunningsgebieden op Scheveningen samen te voegen werd door geen enkele coalitiepartij gesteund.

Gast
Arjen Dubbelaar Ik heb hem- tot mijn grote spijt en wat je van mij niet gewend bent- NIET!! vol kunnen houden!! ( draaide de zaak alleen en had gewoon te veel te doen. Dan wordt na 1 uur snachts erg laat) Jammer dat je motie het niet haalde maar in deze kan je het opnieuw proberen! Het feit dat je motie het niet haalde was niet vanwege expertise of discussie. Kortom, ik zou het nog een keer aankaarten Scheveningse burgers en ondernemers kunnen in aantallen namelijk NOOIT overlast in een bepaald gebied op scheveningen ver oorzaken!! Dat valt ook te… Lees verder »
Gast

heb je de flyer al gelezen Jan?

Gast

Henk van Schepen Ja Henk 😉

Gast
het gaat ons er namelijk voornamelijk om om de dubbelhartigheid van de coalitiepartijen te laten zien, CDA die vorige week nog met een megastuk hier op de site stond dat ze tegen betaald parkeren waren maar intussen hebben ze wel zo gestemd dat je vanaf volgende maand toch moet betalen. Autopartij (Maak van de auto geen melkkoe) VVD heeft nog harder voor het betaald parkeren gestemd, dat D66 dat zou doen dat was natuurlijk bekend. omdat de meeste mensen de raad niet volgen denken ze “als ik maar op CDA of VVD stem dan zorgen die wel dat dat betaald… Lees verder »
Gast

Henk van Schepen Dus idd verkiezingsstunt en geen inhoud.

Gast

nee, het aantonen dat andere partijen leugens verkondigen om stemmen te winnen. https://www.cdadenhaag.nl/nieuws/cda-tegen-betaald-parkeren-scheveningen-haven, wij gaan graag de strijd aan, maar dan wel eerlijk en met open vizier!

Gast

De mensen wat op de mouw spelden omdat je weet dat ze de raadszitting toch niet uitzitten (“Et tu, Brute”) daar worden wij pislink om,en dan gooien wij er graag een flyertje tegenaan, al gaat dat ten koste van een toch al mager campagnebudget!

Gast

Uuhh, over mijn blaren van het lopen hebben we het gemakshalve maar even niet. 😊

Gast

Arjen Dubbelaar kheb respect voor de inzet voor je club en de wensen van de club. Dus gun je de blaren niet 😉

Gast

Arjen Dubbelaar je kids hebben toch vakantie? zakgeld moet ook verdiend worden.

Gast

Jan Brand niets haalt de familieband beter aan dan samen flyeren, (ervaringsdeskundige)

Gast

Henk, ik heb al gezegd dat je met je dochter mag meelopen… 😁

Gast

Arjen Dubbelaar je vat de hiërarchie nog steeds niet helemaal, Ik zorg voor de flyers, jij brengt ze weg…laten we er nou geen chaos van maken , dan snapt straks niemand meer wat die doen moet……

Gast

Net thuis, donderdag weer verder! Fotootje speciaal voor Jan.

Gast

Donderdag loop ik heel graag met je mee 💛💚

Gast

Arjen Dubbelaar Met alle respect maar ik ben niet onder de indruk van de flyer actie. Als je tegen betaald parkeren bent zonder draagvlak, dan ben je dus VOOR!!! betaald parkeren als er draagvlak is!! Dan heb je als politieke partij al een systeem ge-accepteerd – ‘betaald parkeren zoals het is en uitgevoerd wordt’- terwijl het systeem al niet klopt omdat het binnen een visie valt die alleen steun had van een coalitie en niet van een hele raad.

Gast

Helder opgemerkt, maar dat klopt helemaal.

Gast

P.s. Kan ook je ook deelmarkten?

Gast

Sorry deelparkeren

Gast

Dat betaald parkeren komt er toch wel maar Scheveningen is Scheveningen dus wil ik met me parkeer vergunning gewoon overal kunnen parkeren

Gast

Helemaal gelijk Marco als we naar gerard willen moeten we betalen en ook anders om kijk we klagen niet hoor want dat stukje lopen we wel maar toch het is toch van de gekke hout rust weg betalen we parkeerkaart kranenburerweg moeten we betalen 20 meter verschil tussen

Gast

Op onze laan daar zijn zelfs 2 verschillende zones Hoe gek wil je het hebben Plus dat we op 11 electro palen hebben Die hebben geluk Altijd plek en dat met een parkeer druk van meer dan 90 % 2 e vergunning kost nu een pijpedrop Dus we rijden nogal eens rondjes …

Gast

Ja he Leni Knoester Breugom ze zijn van de pot gerukt over waar geld te halen is wij zijn de dupe zullen die gasten ook in zo wijk wonen zal wel mie of wel maar dan zullen ze wel niet hoeven te betalen vogelwijk geen parkeer zone en geen parkeerkaart dus valt weer bij de gewone man

Gast

Waarom niet voor heel Scheveningen 1 vergunningen van duindorp tot de zwolsestraat

Gast

Idd pand

Gast

helemaal mee eens !!!

Gast

exact wat wij op de flyer hebben staan, ( als er draagvlak is en nog gratis ook!)

Gast

1995 heeft gebeld, of ze hun folders terug mogen.

Man man man folder actie. Wat gaan ze hier na doen? Mensen faxen?

Gast

Faxen dan hebben ze nog 1 klant haha.

Gast
De komst van betaald parkeren is onvermijdelijk. Het besluit dat betaald parkeren over heel de kuststrook uitgerold zou worden is een paar jaar geleden genomen. Het stukje wat nu aan de beurt is, is het laatste stuk. Máár de manier waarop er betaald parkeren wordt ingevoerd dat is gewoon erg erg jammer. Er wordt totaal niet meegedacht met bewoners. Ik snap je kan niet iedereen tevreden stellen, maar dit is echt gewoon absurd. Als je het echt voor de bewoners doet, wat de gemeente continue zegt, dan zijn er tal van betere en makkelijkere oplossingen te denken dan waar ze… Lees verder »
Gast

De overal verschillende tijden en tarieven slaan helemaal nergens op. Leve de verwarring. Bovendien heb je in bv t dorp s avonds sws nooit n parkeerplek, ook niet in hartje winter. Ligt dus niet aan de toeristen. Als ze het idd zgn invoeren om de inwoners te helpen dan iedereen die in DH en SCH woont n soort van vignet achter de ruit , al dan niet digitaal, en overal gratis parkeren. We betalen ook al wegenbelasting om met 4 wielen op de weg te mogen staan.

Gast
Daar beginnen we weer nou er is altijd plek prachtig voorjaar gehad kut zomer was dus plek zat en ik heb heel de zomer tot nu toe gewerkt ook in de weekenden. Mijn auto staat altijd op de Nierboerweg of omgeving geen probleem loop die paar meters wel. Maar ik ga dan wel iedere ochtend om 5 uur weg soms ook wel eens wat eerder als ik nog vroeger moet beginnen of ik kom begin van de nacht thuis ik werk op Schiphol dus ben genoodzaakt om met de auto te rijden. Maar als het aan mij had gelegen mag… Lees verder »
Gast

👍👍👍👍

Gast

helemaalmee eens Jan, één zone Scheveningen voor alle bewoners met een vergunning !!

Gast
Leuk dat flyeren is mosterd na de maaltijd , maarja nog 6 maanden tot de gemeenteraad verkiezingen. Wie je ook stemt maakt allemaal niet uit het plan om Scheveningen vol te bouwen ligt al jaren klaar het zijn de laaste stuiptrekking voor het laatste beetje grond , dat geldt ook voor betaald parkeren , je begint met één wijk betaald parkeren en je creeërt een probleem. Bewoners gaan klagen in de omringende wijken vanwege parkeerdruk, gemeente heeft oplossing namelijk betaald parkeren , nu de laatste wijken aan de beurt zijn is alles bij hetzelfde met het enige verschil we betalen… Lees verder »
Gast

Mooi geschreven.
Gesproken met de mevrouw van wegwerkzaamheden die heeft mij belooft dat er voor het speeltuintje in de Scholstraat eindelijk een drempel komt voor de kinderen die daar spelen

Gast

Dat is inderdaad goed nieuws Marco Toet , want het lijkt soms wel het circuit van Zandvoort.
Iedereen wil de file mijden die vanaf de Statenlaan de Westduinweg op wil.
Een paal bij de Rijk, Tarbot straat en Zalmstraat zou ook een oplossing zijn bij evenementen en zomers weer.

Gast

Idd

Gast
dat is nu exact wat we doen, door de straten gaan en met de bewoners praten, die flyer is een middel geen doel. je ziet dat het hier de discussie losmaakt en daar kunnen wij ons programma weer op afstellen,. wat betreft die Westduinweg, ook daar hebben we geflyerd, ik weet, zoo 1990, maar toch. de raad wil, ondanks dat het al een chaos is er ook nog eens een tram doorheen gooien, van de zotte!. maar als je ideeën hebt, hoe het beter kan, wij houden ons van harte aanbevolen, wij luisteren namelijk wel!. (groepdemos@denhaag.nl) als het haalbare ideeen… Lees verder »
Gast

Nu begrijp ik dat er geflyerd is op de Westduinweg maar wij als Vissenbuurt hebben geen flyer ontvangen, nu gaat het mij niet om de flyer maar wel om het feit dat de straten waar het ook om gaat niet worden bereikt , ik heb het zelfde gevoel ook al met bewoners organisaties dat wij een grijs gebied zijn.
Het is altijd makkelijk om de van A naar B route te nemen maar neem eens een keer de toeristische route duurt langer maar steek je meer van op.

Gast

Duwtouw Stoffel Ik heb het gebied tussen de Eisenhowerlaan en de Westduinweg op mijn lijst gezet. Dus de Vissenbuurt neem ik mee.

Gast
Arjen Dubbelaar Henk van Schepen Lees even het verhaal van Duwtouw Stoffel Ik ken de persoon niet, maar alleen al uit het antwoord lees ik iemand die zeker is ingevoerd op dossiers en zeer goed samenvat. Ook bevestigd deze persoon een beetje de algemene gedachte op scheveningen. Niemand is tegen betaald parkeren als het maar een eerlijk systeem is. Nu zal het college zeggen DAT! het een eerlijk systeem is ( de vervuiler betaald en maakt dus IEDEREEN ( Burger, ondernemer en toerist) met een auto een ‘vervuiler’ En dat is misschien eerlijk in gedachte, maar in praktijk niet!! Want!… Lees verder »
Gast
Jan, Dat staat toch ook zo op de flyer, één vergunning voor heel Scheveningen. Draagkracht bewezen en het liefst gratis. Als je onze standpunten naleest zul je ook zien dat een van de redenen dat wij tegen betaald parkeren zijn is omdat de opbrengst gebruikt worden om gaten te dichten en luxe projectjes te financieren. In principe , als het écht niet anders kan zijn we niet tegen betaald parkeren, maar er moet wel een eerlijk beleid gevoerd worden, met inspraak van de bewoners en nadat draagvlak is aangetoond. Niet zomaar een brief in je bus van hier is het… Lees verder »
Gast

Als de ‘actie’ en flyer is en een simpele motie ( die al afgewezen is) dan is dat mij te karig! en bestaan 2 minuten debatten voor moties, initiatiefvoorstellen enz enz. Agenderen en voorstellen zie ik niet maar wel een flyeractie!!! oftewel wel show maar geen inhoud. En dan heb ik het maar niet over wat bewoners allemaal aan het voorbereiden zijn enz enz.

Gast

Jan Brand we vechten ( nu nog) tegen de bierkaai, de college discipelen rammen het erdoor, hebben wij straks weer wat terug te draaien en/of aan te passen . lullig dat de Scheveninger daar eerst 6 maanden de dupe van is maar dat kunnen ze op 21 maart zelf veranderen.

Gast

oeps, nu wordt het wel een verkiezingspraatje

Gast

Henk van Schepen geeft niet, was het al toch? 🙂

Gast

na 10/10 mag t (heb je gemist trouwens)

Gast

Bewoners moeten gewoon gratis vergunningen krijgen en voor heel Scheveningen. Aangezien het betalen bedoeld is voor de verkeersoverlast van toerisme.

Gast
Wij wonen n in de Pietermanstraat en de volgens de vergunning horen wij bij het Geuzenkwartier dus parkeren in statenkwartier en weet ik veel waar.Wij horen ineens niet meer bij het havenkwartier en mogen dus ook nergens in het dorp parkeren met onze kaart.Alleen op de westduinweg en terwijl al onze familie en vrienden aan de andere kant woont in het dorp en omgeving.Dus als wij naar hun toe willen of andersom dan moeten we gewoon betalen dat klopt toch niet.Zelfs als we naar de Jumbo gaan moeten we betalen bij de haven.En wij kunnen nog in de parkeergarage staan… Lees verder »
Gast
Ik vind het ook jammer dat het voor bewoners lastig wordt gemaakt om buiten je eigen zone even naar de dokter te gaan, bij vrienden langs, de fysio of net die ene winkel op de Fred. Dat is bij wijze van spreken even 3 keer betalen bij een parkeermeter…. Dat is toch zot! En ben vaak met de auto want wil ook zo snel mogelijk weer naar mijn werk kunnen, dus fiets is echt niets altijd optie. En van OV moet je het ook niet hebben om binnen Scheveningen te reizen. En wat nou als je slechter ter been bent… Lees verder »
Gast

Binnen Scheveningen ga je toch lopen of met de fiets? Bedrijfsbusjes is het pakkie aan van de baas. Heb je zelf een bedrijfswagen dan zijn het bedrijfskosten, het is goedkoper dan een garage nemen. Het kan toch niet dat je een bedrijf hebt met 10 busjes en die gewoon in een woonwijk neerzet. Ze betalen geen BPM en krijgen korting op de wegenbelasting daar hoor ik nooit iemand over.

Gast

Nou het is zijn eigen busje hoor mijn zoon is zzp er dus ook voor privé en wie bepaald dat wij gaan lopen haha mot niet gekker worden wie zegt dat wij daar voor in staat zijn.En toevallig doen wij dat al zoveel mogelijk.Maar dan nog maak ik dat zelf uit want je weet helemaal niks van onze omstandigheden.

Gast

Ha Petra dat is waar maar dan zou je wellicht een invalide kaart hebben? ZZp r dan zijn het toch ook bedrijfskosten? Ooit waren wagens met een grijs kenteken voorzien van 2 zitplaatsen. Toen is er voor het werk met meerdere mensen de dubbele cabine uitgevonden de zogeheten aannemers uitvoering. Dat die tegenwoordig ook gebruikt wordt voor prive is weer iets anders. Ze hebben wel de korting op de wegenbelasting en betalen bij aanschaf geen BPM. Je kunt nu eenmaal niet van 2 walkletjes eten.

Gast
Nou toevallig betaald mijn zoon gewoon wegenbelasting en alles en zijn busje heeft 5 zitplaatsen omdat hij ook 2 kinderen heeft en hem ook voor privé nodig heeft.En wel heel makkelijk gezegd vraag maar een invalide kaart aan die krijgt ook niet iedereen zomaar hoor als je oud en versleten ben van het werken.Maar waar gaat het over moet ik mij zelf nu gaan verdedigen terwijl wij op onkosten worden gejaagd en wij heel duidelijk aan hebben gegeven dit niet te willen waar ze gewoon schijt aan hebben.Laten ze dan voor die 36€overal laten parkeren op heel Scheveningen voor iedereen… Lees verder »
Gast

En overigens, is zelfs als je ervoor in aanmerking komt, zo’n invalidenkaart ook een kostbare aangelegenheid hoor, dat krijg je niet gratis en al helemaal niet om niks.

Gast

Ha Petra. Ik snap je frustratie. Uiteraard betaald hij wegenbelasting maar niet voor een prive auto dan zou hij 2 x zoveel kwijt zijn. Hij kan hem ook op geel kenteken laten zetten dan krijgt hij zo een parkeervergunning. Maar moet dan eerst de BPM bijbetalen en daarna meer wegenbelasting. Alles is een keuze, hij rijdt nu vergeleken met de mensen in een personen auto lekker voordelig toch?

Gast

Nicht, goed zo kom maar op voor je zelf, al die beterweters, je hoeft niemand wat uit te leggen hoor, leef je leven zoals jij dat wil en doet, zij die het er niet mee eens zijn dat mag een eigen mening hebben, zo lang het maar niet vals wordt xxx

Gast

Petra het is nooit persoonlijk bedoeld natuurlijk. Ik zet alleen feiten op een rijtje. Woon mijn hele leven al op Scheveningen en je ziet alles veranderen, in onze ogen vaak niet ten goede. Het wordt maar voller en voller gebouwd. Aan dat betaald parkeren doe je niets meer dus moeten we er maar het beste van maken. Maar in een heel drukke buurt zie je vrijdag om 15.00 uur veel bedrijfsbusjes in de woonstraten parkeren om pas op maandag ochtend weer te verdwijnen. Dat wekt ook vaak weer wrevel.

Gast

Nou mijn zoon parkeert gewoon hier voor onze eigen deur hoor en ik heb niet gemerkt dat hij voordeliger rijd maar ik snap dat jij bij die 30procent zit die voor heeft gestemd dus vind je altijd wel een stok om een hond mee te slaan

Gast

Haha ja ik heb een hond maar die sla ik nooit. Ik heb niet gestemd maar ben ook niet tegen. Laat verder maar zitten sommige mensen hebben nu eenmaal moeite argumenten te snappen als het niet uit komt. Ik gun je zoon zelfs dat hij gratis rijdt en veel verdient maar de praktijk is anders en daar moeten we ons zo slim mogelijk aan zien te passen. Het ga je goed.

Gast

Ja ik hoor de VVD praten gewoon belachelijk het ging over de parkeervergunning moeten wij ons soms schuldig gaan voelen of dat we ergens misbruik van zouden maken.Hou toch op man mijn zoon werk zich te pletter en heeft geen duizenden te verteren gewoon een hard werkende man met kinderen en jij laat het lijken of dat hij alles kado krijgt echt niet te geloven kwaaier kan je me niet maken wat denk je eigenlijk wel wie je bent joh.Over of wij wel of niet er mee eens zijn dat betaald parkeren wij willen het niet!! KLAAR

Gast

Haha de VVD.

Gast

Ja wie ben jij eigenlijk Arie Reijnen?

Gast

De aardigste man van Scheveningen, dacht ik

Gast

Weet iemand hier of dat zomaar kan…. mijn broer woont in de Doornstraat waar ook betaald pakeren komt.
Nu is daar in de straat onder een flatje een parkeer garage.
Zijn parkeer vergunning is dus niet te gewezen omdat de bewoners daar hun auto moeten gaan parkeren.
Alleen de vergunning kost 38 euro per jaar en de garage 50 euro per maand kunnen ze dat nou gewoon maar verplichten te doen.

Gast

Als tie nu al in de garage staat, krijg je geen vergunning. Denk wel als je broer daar woont in die flat dat tie inderdaad verplicht is.

Gast

Mijn ouders krijgen OoK geen vergunning …kunnen ook nergens op straat staan ….

Gast

Omdat ze een garage hebben

Gast

Een plekje hebben ja …. Slaat toch nergens op ….. Alleen een bezoekers kaart kunnen ze,aanvragen

Gast

Ja weet t stond ook in de brief he

Gast

Zou niet weten

Gast

Ja hoor zelf gelezen, maar slaat inderdaad nergens op mensen zijn veel duurder uit.

Gast

Ik heb dat ook gehad, woonde in zeemeeuw 2
Kon ook geen vergunning aanvragen, omdat er plaatsen vrij waren in zeemeeuw 1,2 en bij wieringsepad.
Ik zat in sociale huur woning en kreeg huur subsidie, maar gemeente vond dat je maar plek in garage moest nemen a 70 euro per maand.
Pas als alle garage plekken weg waren, zouden de vergunningen pas vrij komen.
Erg krom ja, je word gewoon gedwongen om een plek te nemen in garage

Gast

Nee adrie hij staat nu niet in garage en de garage is niet onder zijn huis maar onder ander flatje in die straat

Gast

Nou dat is dan raar, dus de garage hoort niet bij de flat?

Gast

Dit is ook zoiets waarom als je bezwaar hebt tegen een onderdeel uit het plan moet je bezwaar indienen tegen het hele plan?

http://www.de-scheveninger.nl/2017/10/19/bewoners-havenkwartier-dienen-bezwaarschrift/

Gast

zo willen ze dwingen dat de lege parkeergarges gebruikt gaan worden en er meer plek op straat komt

Gast

Dat is toch logisch Marijke Toet. Ze flikkeren de parkeergarage ‘s vol zooi. En hun auto staat buiten.

Gast

Ik vind het niet helemaal logisch..
Ik woonde op de houtrustweg in zeemeeuw 2.
Toen nog in een sociale huur woning, en kreeg huursubsidie.
En toen precies hetzelfde probleem!
Ik kon geen vergunning op mijn naam nemen a 37 euro per jaar, moest maar garage plek nemen a 70 euro per maand.
Zit wel een verschil in zeg maar.
En als garage bij zeemeeuw 2 vol was, dan nam je maar een plek bij zeemeeuw 1 of duinstrip.
Pas als alle garages vol waren, werd pas vrij gegeven dat je vergunning aan kon vragen.

Gast

Ik weet geen eens waar ik mag en kan staan t veranderd continue ..

Gast

Dan moeten ze wel die tarieven van de parkeergarages naar beneden bijstellen.

wpDiscuz