Werkzaamheden Strandweg Scheveningen

In januari is gestart met het herstellen van de bestrating van de Strandweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind maart 2018. Voor de City-Pier-City loop op zondag 11 maart wordt de Strandweg tijdelijk opengesteld.

Wat gaat er gebeuren?

Het gaat om de volgende werkzaamheden in de Strandweg tussen de Scheveningseslag en de Visserhavenweg:

  • De rijbaan wordt opnieuw bestraat.
  • Er worden nieuwe kolken (putten die het regenwater afvoeren) aangebracht.
  • De Strandweg blijft 30 kilometergebied met verkeersdrempels.

Planning

Het werk wordt in 2 fasen uitgevoerd. Tot eind maart wordt gewerkt vanaf de keerlus Scheveningseslag tot aan het asfaltgedeelte van de Strandweg. Wanneer de 2e fase start wordt later bekend gemaakt.

Bereikbaarheid

De Strandweg wordt tussen Scheveningseslag en de Vissershavenweg (tot aan de rotonde) afgesloten. Het Rederserf en de Scheveningseslag blijven bereikbaar. Dit geldt ook voor de keerlus voor Touringcars op de kop bij de Scheveningseslag. Voor de City-Pier-City loop op zondag 11 maart wordt de Strandweg tijdelijk opengesteld.

Meer informatie

Heeft u tijdens de uitvoering vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de gemeente Den Haag, de heer J. Schouten via telefoon: (0174) 213 837. Krijgt u een voicemail? Spreek dan uw naam, vraag en contactgegevens in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Dit bericht is afkomstig van de Gemeente Den Haag