Wesley IJzendoorn komt met eigen campagnefilm Scheveningen (VIDEO)

Groep de Mos kandidaat-raadslid Wesley IJzendoorn, bekend als organisator van het Vreugdevuur Scheveningen, komt ten faveure van zijn persoonlijke campagne met een eigen campagnefilm. Inzet: Een mooier Scheveningen en Duindorp.

“Het wordt tijd voor een echt geluid uit Scheveningen en Duindorp in de raad,” aldus IJzendoorn, die met voorkeurstemmen in de gemeenteraad hoopt te komen.

Bericht gaat verder onder de video

In zijn campagnefilm kaart IJzendoorn de nodige problemen aan, zoals de Scheveningse identiteit die onder druk staat, woningnood, problemen met betaald parkeren, de slechte verkeersdoorstroming en de zorgen om het verdwijnen van de havengebonden activiteiten.

IJzendoorn wil graag een voorrangsregeling voor Scheveningers en Duindorpers op het toekennen van huurwoningen, zodat de hechte gemeenschap gewaarborgd blijft.

Ook wil hij dat er bij nieuwbouwprojecten op Scheveningen en Duindorp meer rekening wordt gehouden met de lage en modale inkomens, zodat wonen op Scheveningen voor iedereen betaalbaar blijft.

Daarnaast wil IJzendoorn zich inzetten om de aanhoudende parkeer- en verkeersprobleem op Scheveningen aan te pakken, waarbij met name de doorstroming van verkeer op de Westduinweg sterk moet worden verbeterd. IJzendoorn: “Een tram over de Westduinweg is daarbij een no-go!”

Groep de Mos-fractievoorzitter Richard de Mos is blij met IJzendoorn. “Wesley is een jongen die weet wat er speelt op Scheveningen en wil knokken voor zijn dorp,”, aldus De Mos, die IJzendoorn complimenteert met zijn campagnefilm.