Recordaantal boodschappen ingezameld op Scheveningen tijdens NLdoet

 

Afgelopen weekend hebben 87 vrijwilligers bij acht supermarkten in stadsdeel Scheveningen maar liefst 551 kratten met producten opgehaald voor de sociale winkel Schappelijk, bestemd voor cliënten van de Voedselbank en bijstandsgerechtigden die in stadsdeel Scheveningen wonen.

Dit zijn bijna 200 kratten meer ten opzichte van de inzamelingsactie van vorig jaar! Het initiatief van Rotary Scheveningen in nauwe samenwerking met de sociale winkel Schappelijk en het Vrijwilligerspunt Scheveningen, vond plaats in het kader van het jaarlijkse NLdoet.

De enorme hoeveelheid gedoneerde producten zijn direct bij Schappelijk afgeleverd. Schappelijk wordt geheel geleid door vrijwilligers en is een initiatief van de Stichting Vrienden van Welzijn Scheveningen. Cliënten van…

Lees het hele bericht bij de Scheveninger