Adverteren

——————————————————————————————

Adverteren bij ons ? Dat kan! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op onze website. Dit varieert van verschillende afmetingen banners tot bedrijfsprofielen en redactionele bijdragen.

Ook kunt u bij ons ‘gesponsorde content’ plaatsen. Bijvoorbeeld informatie over uw product of bedrijf in de vorm van een nieuwsbericht (zeer goed voor de zoekmachines).

Wanneer u bij ons een advertentie plaatst krijgt u gratis, indien u dit wilt, van ons een redactioneel stukje onder de rubriek ‘zakelijk nieuws’.

Ook krijgt u per kwartaal inzage in statistieken zoals bezoekersaantallen, het aantal clicks op uw advertentie en andere relevante data.

U kunt zelf banners aanleveren, mocht u niet in het bezit zijn van een banner, dan zijn wij altijd bereid deze, voor een kleine vergoeding voor u te maken.

Interesse in adverteren op Hart van Scheveningen ? Klik dan hier om contact op te nemen met Media Combinatie Scheveningen

Hieronder een aantal van onze adverteerders.. u kunt op een logo klikken om naar de betreffende website van de adverteerder te gaan