Alles wat je moet weten voor jouw Kreta vakantie

Vakantie Kreta

Wil je graag op vakantie naar Kreta? Dat is begrijpelijk, want er is enorm veel te beleven op dit eiland. De Grieken zijn enorm gastvrij en vriendelijk, waardoor je je hier al snel thuis voelt. Daarnaast kent Kreta enorm veel mooie stranden en leuke stadjes om te bezoeken. Voor zowel jong als oud valt er genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een stapvakantie vieren in plaatsjes met veel uitgaansgelegenheden zoals Chersonissos of Malia. Je kunt diverse excursies ondernemen naar bijvoorbeeld het eiland Santorini of het paleis van Knossos. Hieronder vind je alles wat je moet weten voor jouw Kreta vakantie.

Vakantie Kreta

Hotel of appartement?

Afhankelijk van wat je wensen zijn, kun je een hotel of appartement huren in Kreta. Het voordeel van een appartement is dat je je eigen keuken hebt, waardoor je niet afhankelijk bent van het menu van het hotel en de tijdsloten waarbinnen je moet eten. Het voordeel van een hotel is echter dat je juist al betaalt voor al het eten en je dus een betere inschatting kan maken van de kosten. Daarnaast heeft een hotel vaak meerdere zwembaden en glijbanen. Dan hoef je niet ver te reizen om verkoeling te vinden en is het plezier voor de kinderen dichtbij.

Verder is het ook nog de vraag in welke plaats je jouw Kreta vakantie wil vieren. Als je met het gezin reist, is de plaats Rethymnon aan te raden. Als je met een groep jongeren gaat, raden we Chersonissos of Malia aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *