Calendar

okt
25
wo
Klaverjassen in het Trefpunt @ Het Trefpunt
okt 25 @ 19:30 – 22:00

Elke woensdagavond, van 19.30 tot 22.00 uur, wordt er geklaverjast in het Trefpunt door Klaverjasclub De Schoppenboer.
Gedurende de avond speelt u drie spelrondes van zestien giften. Elke spelronde speelt u met andere tafelgenoten. Tijdens het seizoen wordt er ook een algemeen klassement opgemaakt. Bent u éen van de gelukkige winnaars dan zijn er prijsjes beschikbaar.
De contributie is 10 euro per maand. Bent u geïnteresseerd, kom gerust langs en vraag naar Jan de Jager, Koos Plugge of Jan Pronk.

Maandvergadering Wijkoverleg Scheveningen-dorp
okt 25 @ 20:00

Iedere laatste woensdag van de maand heeft het Wijkoverleg Scheveningen-dorp (WOS) een openbare vergadering voor bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden. Elke maand worden diverse onderwerpen uit de wijk die op dat moment spelen besproken. Heeft u zelf vragen of opmerkingen dan kunt u deze tijdens de vergadering inbrengen.
Kijk voor meer informatie op www.scheveningendorp.nl.

okt
26
do
Orgelconcert in H. Antonius Abtkerk @ H. Antonius Abtkerk
okt 26 @ 13:00 – 13:30

Elke donderdag geeft Patrick Hopper een kort concert op het orgel van de H. Antonius Abtkerk. Met de muziekkeuze probeert hij aan te sluiten bij de tijd van het kerkelijk jaar. Het concert duurt maar een half uur en is daardoor een goede onderbreking van de (werk)dag. Even een rustig moment van stilzitten, luisteren naar orgelmuziek en kijken naar het mooie interieur.

Patrick Hopper is verbonden aan de H. Antonius Abtkerk als organist en dirigent van gemengd koor Laus Deo.

De toegang is vrij. Entree via de zijdeur rechts van de hoofdingang. De kerk gaat om 12.45 uur open.

okt
27
vr
Horror Hotel Duindorp @ Het Trefpunt
okt 27 hele dag

Sporttuin Duindorp en Welzijn Scheveningen bundelen de krachten om een sensationeel Halloween feest te organiseren. Speciaal voor Halloween opent het Horror Hotel in Duindorp zijn deuren. Het Trefpunt aan de Tesselsestraat wordt omgetoverd tot een groot spookhuis van twee verdiepingen. Naast het spookhuis kunnen jongere kinderen aan de slag in de knutselhoek en is er een doolhof.

Heb jij zin om een avondje te komen griezelen? Kom in je engste outfit en laat je schminken in het Horror Hotel!

Harbour Lights bij STeam @ STeam Scheveningen
okt 27 @ 19:00

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

okt
28
za
Halloween Scheveningen 2017 @ Keizerstraat
okt 28 @ 12:00 – okt 29 @ 00:00

Het kwik daalt, de dagen worden korter…
weer tijd voor het GROOTSTE GRIEZELFEEST
van Nederland in Scheveningen!

Met een boordevol programma van 12:00 tot 21:00 uur zal Halloween dit jaar GROTER en SPANNENDER zijn dan ooit!

De Keizerstraat haalt ook dit jaar weer alles uit de kast! Met een heus spookhuis, enge workshops, een beangstigende speurtocht, trick or treat en theater voor jong en oud!

’s Middags is er in de hele straat een griezel markt waar o.a. winkeliers van De Keizerstraat in griezelkostuum u de stuipen op het lijf zullen jagen! 😉

Volwassenen kunnen overigens tot in de late uurtjes feestvieren tijdens de Halloween Party’s in de diverse cafés!

Trek je griezeligste kostuum aan en griezel gezellig mee! 😀

Houd onze De Keizerstraat Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws, eventuele wijzigingen en (natuurlijk) de foto’s na afloop! 😀

Jazz & Pop bij Brasserie Palace @ Brasserie Palace
okt 28 @ 16:30 – 22:00

Elke zaterdag, tussen 16.30 en 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Harbour Lights bij STeam @ STeam Scheveningen
okt 28 @ 19:00

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

okt
29
zo
Jubileumconcert Die Haghe Sanghers @ Theater aan het Spui
okt 29 @ 14:30

Op zondag 29 oktober geeft het Koninklijk Mannenkoor Die Haghe Sanghers een concert ter gelegenheid van hun 100-jarig jubileum in het Theater aan het Spui, aanvang 14.30 uur en zaal open 14.00 uur.
Het programma bestaat uit een beroemd werk van de Tsjechische componist Bohuslav Martinu, de ‘POLNI MSE’ (veldmis) en andere Russische klassiekers. Verder bekende werken van Verdi ondermeer uit de Rigoletto,La Forza Di Destino,Nabucco, La Traviata en Nabucco. De afsluiting van het concert is een ode aan Den Haag met werken van Paul van Vliet.
Met medewerking van het jubileumorkest en solisten het geheel onder leiding van Martin van der Brugge.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.diehaghesanghers.nl of aan de zaal voor de aanvang van het concert. Hier geldt de Ooievaarspas.

Harbour Lights bij STeam @ STeam Scheveningen
okt 29 @ 19:00

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.